Aladdin eSafe v6.2 Proxy met webbeveiligingsopties

Dit artikel delen:

Aladdin Knowledge Systems introduceert Aladdin eSafe v6.2 Proxy. Deze oplossing biedt organisaties meer controle- en flexibiliteitsmogelijkheden voor veilige implementatie van de webgateway.

In navolging van alle eSafe-oplossingen verzorgt eSafe v6.2 Proxy de volledige inspectie van HTTP-, HTTPS- en FTP-over-HTTP-verkeer. Hiervoor gebruikt versie 6.2 Proxy gepatenteerde technologieën om misbruik van beveiligingslekken real-time te detecteren, te analyseren en te neutraliseren. Dit resulteert in een robuuster systeem. eSafe beschermt organisaties in het gehele beveiligingsspectrum tegen virussen, spyware, spam, Trojans en gerichte aanvallen.

eSafe biedt organisaties zakelijke real-time, intelligente webbeveiligingsoplossingen om gegevens te beschermen, de productiviteit te verhogen en compliance mogelijk te maken. Het vormt een aanvulling op inline bridges/routers, forwarding- en ICAP-proxyoplossingen. Organisaties die behoefte hebben aan real-time bescherming op een proxygebaseerde gateway, kunnen eSafe nu ook inzetten als native proxy. Ook is de nieuwe versie van eSafe geschikt voor organisaties die behoefte hebben aan een oplossing die te integreren is met Microsoft ISA.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-11T14:04:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.