Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 BIG-IP voor netwerkbeveiliging

 

F5 Networks komt met een uitbreiding van zijn beveiligingsportfolio: de nieuwe BIG-IP-software- en -hardwareproducten. Deze oplossingen maken de toepassing van efficiënte applicatie- en protocolbeveiliging eenvoudiger. Beveiliging vormt samen met optimalisatie en beschikbaarheid de drie belangrijke pijlers van Application Delivery Networking (ADN).

De nieuwe BIG-IP-software van F5 Networks omvat opties voor protocolbeveiliging, integratie met WhiteHat Security en Kerberos, een veelgebruikt authenticatieprotocol voor single sign-on. Daarnaast introduceert F5 twee krachtige, volledig uitgeruste instapmodellen voor Application Delivery Controller-platforms (ADC), de BIG-IP 1600 en 3600.

Deze nieuwe hardwareapparaten bieden volledig uitgeruste instapmodellen van platformen. Hiermee hebben bedrijven een fundament om hun ADN-architectuur op te bouwen. De nieuwe platformen bieden ongeveer de dubbele capaciteit van de oude BIG-IP 1500- en 3400-apparaten. Geïntegreerde functies als IPv6, Rate Shaping, Fast Cache en verbeterde compressie- en SSL-mogelijkheden vereenvoudigen de implementatie en verlagen de totale kosten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2653021). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×