Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Kroll Ontrack recovery voor Oracle databases

 

Kroll Ontrack, aanbieder van data recoverytechnologieën, -producten en -diensten, biedt onafhankelijke ondersteuning voor Oracle-databasesystemen. De Ontrack Data Recovery-diensten zijn al beschikbaar voor Microsoft Exchange, SharePoint en SQL databases.

Volgens een IDC-rapport uit 2008 bezit Oracle 44 procent van de databasemarkt, stelt Kroll Ontrack. Reden voor de beveiligingsspecialist om datarecoverydiensten voor producten van deze softwareleverancier in het portfolio op te nemen.

Gegevensverlies van databases kan het gevolg zijn van RAID en hardware-failures, interne databasefouten en verwijderde database-entries. Door in-lab, remote en on-site data recovery-mogelijkheden kan Kroll Ontrack snel diensten verlenen voor bijna ieder denkbare Oracle database recovery-situatie.

Behalve de recovery-capaciteiten voor Oracle-systemen heeft Kroll Ontrack ook post-recovery-applicaties. Hiermee worden de teruggehaalde gegevens terug in een bestaande Oracle-database geplaatst, terwijl de originele tabelstructuur en andere belangrijke metadata behouden worden.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2745807). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures bij Microsoft
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×