Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Orange Business Services Secure My Device

 

Telecomdienstverlener Orange Business Services introduceert Secure My Device. Het gaat hier om een nieuwe beveiligingsoplossing voor computergebruik op afstand en mobiel gebruik van het bedrijfsnetwerk. Deze nieuwe dienst moet misbruik van telecomtoepassingen buiten de bedrijfsmuren tegengaan. Een belangrijke ontwikkeling want de werkplek verschuift steeds meer naar buiten het bedrijf.

Analisten schatten dat binnen drie jaar een miljard mensen werken vanaf een mobiele werkplek. Dit kan op verschillende manieren: van projectteams op klantlocaties, buitendienstmedewerkers en helpdesk medewerkers die vanaf thuis werken. Deze doelgroep maakt in de meeste gevallen gebruik van een laptop van het bedrijf. Beveiliging heeft hierbij topprioriteit om te voorkomen dat bedrijfsinformatie op straat komt te liggen.

Secure My Device is een aanvulling op mobiele diensten van Orange Business Services zoals Business EverywhereTM . De beveiligingsoplossing kan op maat gemaakt worden. Orange Business Services verzorgt de beveiligingsplatforms vanuit beveiligde data centers. Van hieruit kunnen de kerndiensten worden bijgehouden en ondersteund, zonder gebruik te maken van de toegepaste infrastructuur van de klanten.

De geconsolideerde dienstencheck en patch-distributie met beveiligingsregels kan aangepast worden per toestel. De beveiligingsregels variëren van het volgen van pc-gebruik tot een volledige Netwerk Toegangscontrole toepassing. Een prijssysteem zorgt dat klanten alleen betalen voor de gekozen opties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2782406). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×