Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Nieuwe lijn STM-producten van Netgear

 

Netgear maakt maakt het voor iedere mkb-onderneming mogelijk om netwerkbeveiliging van e-mail en internetverkeer op het niveau van een grootzakelijke onderneming te realiseren. De softwareproducent introduceert daarvoor een compleet nieuwe lijn van Security Threat Management (STM)-producten, die in samenwerking met Kaspersky Lab en Commtouch is ontwikkeld.

De STM-productlijn van Netgear biedt het midden- en kleinbedrijf een beveiligings- en prestatieniveau dat volgens de ontwikkelaar alleen binnen het bereik van grootzakelijke gebruikers lag. De productlijn is de eerste serie Netgear web- en e-mailbeveiligingstoepassingen en wordt onder de merknaam ProSecure op de markt gebracht

The STM-productlijn bestaat uit beveiligingstoepassingen en gepatenteerde Stream Scanning-technologie en is geschikt voor ondernemingen met maximaal zeshonderd gebruikers. Afhankelijk van het product (STM150, STM300 of STM600) wordt een bepaalde hoeveelheid data constant gescand op malware, spam, phising pogingen, virussen, spyware, zombie data, ‘slechte' URL's, bot aanvallen et cetera.

Kaspersky en Comtouch

Door het integreren van de complete bibliotheek anti-malware en antivirusoplossingen van Kaspersky Lab biedt de nieuwe productreeks de kleinzakelijke gebruiker beveiligingstechnologie op hoog niveau. Ook Commtouch, specialist op het gebied van internetveiligheid, is betrokken bij de STM-productlijn. Het integreren van Comtouch Recurrent Pattern Detection (RPD)-technologie en door het toevoegen van de anti-spam en Global View URL Filterering Services-technologie beschermt mkb'ers beter tegen bedreigingen van buitenaf.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2874575). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×