Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hitman Pro 3.5 vangt sneller en beter malware af

 

Surfright heeft versie 3.5 van haar malware scanner Hitman Pro aangekondigd. Hitman Pro 3.5 is volledig opnieuw ontwikkeld om het slimmer, sneller en effectiever te maken. Hitman Pro 3.5 detecteert en verwijdert malware snel en eenvoudig met de nieuwe removal engine Crusader. Het is een snel alles-in-1 hulpmiddel om virussen, spyware, trojaanse paarden, rootkits en andere soorten malware te vinden, identificeren en verwijderen.

De nieuwste versie van Hitman Pro, die in Nederland door Surfright op de markt wordt gebracht, kan worden gedownload en vervolgens gestart van een USB Stick, CD/DVD, lokale schijf of netwerkschijf en toont in een oogwenk de aanwezigheid van malware door middel van de gedragsscan. Hitman Pro gebruikt innovatieve cloud computing technieken om mogelijke malware bedreigingen te detecteren en te verwijderen met een minimale impact op de systeembelasting. Een bijkomstig voordeel van deze technologie is dat de gebruiker nooit meer elk uur of elke dag nieuwe definities hoeft te downloaden, want dit wordt allemaal in de cloud afgehandeld.

Scannen van de pc is gratis en de eerste 30 dagen is het verwijderen van malware ook gratis. Daarna kunnen gebruikers kiezen voor een abonnement om ook in de toekomst verzekerd te zijn van volledige malware verwijdering. Hitman Pro is beschikbaar voor Windows XP/Vista/2000/ 2003/2008 en Windows 7 Release Candidate.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3014794). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×