Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Safenet introduceert eSafe Smartsuite Secure Gateway

 

Safenet introduceert in samenwerking met zusteronderneming Aladdin Knowledge Systems eSafe Smartsuite Secure Gateway voor de beveiliging en controle van internet en e-mail. Dit geheel nieuwe gatewayplatform combineert intelligente bescherming en gebruiksgemak met eenvoudig beheer en heldere rapportages. Hiermee zegt Safenet tegemoet te komen aan de behoeften van uiteenlopende bedrijven.

eSafe Smartsuite van Safenet bouwt voort op het real-time technologieplatform van eSafe, dat bedrijven beschermt tegen huidige en toekomstige bedreigingen. Smartsuite inspecteert al het binnenkomende en uitgaande e-mailverkeer en levert optimale prestatieniveaus en biedt een hoge mate van schaalbaarheid. Daarnaast verbetert de oplossing de productiviteit en beheertransparantie. Eenvoudige en intelligente monitoring, trendanalyses en rapportagefunctionaliteit ondersteunen bedrijven  bij het nemen van gefundeerde beslissingen op beveiligingsvlak.

eSafe Smartsuite komt voort uit de Safenet-visie op allesomvattende databescherming. Het is volgens de ontwikkelaar de eerste oplossing die contentbeveiliging en het voorkomen van dataverlies integreert met intelligente datamonitoring. Hierdoor zijn bedreigingen die voortkomen uit datalekken, te analyseren en terug te dringen. eSafe stelt bedrijven in staat om informatiemisbruik te detecteren, te analyseren en te voorkomen. Bovendien hebben ze inzicht in bestaande risico's, zodat ze de benodigde maatregelen kunnen nemen om bedrijfskritische data te beschermen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3023662). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×