Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Gratis Malware Cleaner voor bedrijven

 

De Norman Malware Cleaner 2.1 biedt de industrie een cleaning-platform voor het op maat opruimen van specifieke malware families. Een 'quick scan'-modus zorgt voor een snelle detectie van actieve malware. Een intuïtieve GUI toont de activiteiten en resultaten. Het kan worden gebruikt, terwijl er een ander antivirusprogramma op de achtergrond draait.

Norman Malware Cleaner versie 2.1 detecteert en verwijdert kwaadaardige software ten behoeve van computers en netwerk devices.

Voorbeelden van vaak voorkomende kwaadaardige software zijn: computervirussen, nep/namaak antivirus, misleidende adware, wormen, trojans, spyware, rootkits, etc. Het doel van criminele malware is meestal om waardevolle persoonlijke data, zoals sofinummers, bank-logins en wachtwoorden, creditcard gegevens - zelfs volledige identiteitsprofielen te stelen.

De Norman Malware Cleaner 2.1 biedt de industrie een cleaning-platform voor het op maat opruimen van specifieke malware families. Een 'quick scan'-modus zorgt voor een snelle detectie van actieve malware – gewoonlijk duurt identificatie slechts enkele seconden. Een intuïtieve GUI toont de activiteiten en resultaten. Het kan worden gebruikt, terwijl er een ander antivirusprogramma op de achtergrond draait.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/3986486). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×