Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet levert UTM voor mobiele apparatuur

 

Fortinet, leverancier van netwerkbeveiliging en speler op het gebied van unified threat management (utm), lanceert de nieuwe FortiClient. Met deze nieuwe oplossing voor veilige remote-netwerktoegang voor mobiele werknemers en partners zegt FortiClient de veiligheidspositie van de organisatie te helpen optimaliseren. Daarbij zorgt de oplossing ervoor dat bedrijven aan de regelgeving en aan wettelijke vereisten voldoen en door te voorkomen dat toestellen die niet zijn toegelaten, toegang krijgen tot het bedrijfsnetwerk.

Het modulaire design van de oplossing van FortiClient combineert meerdere functies (encryptie van belangrijke gegevens, hun authenticiteit, het toezicht tot de toegang tot het endpoint en optimalisatie van het wan) in één enkele endpoint agent. Met het oog op flexibiliteit bij het implementeren hebben de veiligheidsbeheerders de keuze uit één van de implementatiemethodes om de rechten van verschillende categorieën gebruikers inzake remote-netwerktoegang te helpen beveiligen. Dit geeft aan de organisaties de vrijheid om het scala aan client features ter beschikking te stellen of om specifieke functies te kiezen op basis van de bedrijfsvoorkeur wat betreft remote-toegang tot het netwerk,aldus Fortinet.

Zo kunnen veiligheidsbeheerders ervoor kiezen om voor hun voltijdse werknemers IPSec-encryptie en voor partners SSL-encryptie te implementeren. Fortinet heeft FortiClient ontworpen met het oog op maximale flexibiliteit en het biedt softwareprogramma's van derde partijen de mogelijkheid om naast elkaar te bestaan op de eindpunttoestellen. Klanten hoeven hun huidige applicaties tegen malware niet te verwijderen om FortiClient te kunnen activeren.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4035896). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×