Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

CA Technologies beveiligt VMware

 

CA Technologies introduceert CA Access Control for Virtual Environments om virtuele VMware-omgevingen te beveiligen. Bedrijven kunnen dankzij deze toepassing toegangscontrole en andere beveiligingseisen handhaven wanneer bedrijfskritische applicaties worden gevirtualiseerd.

Control for Virtual Environments helpt bedrijven met het voldoen aan compliancy-regelgeving dankzij gebuikersbeheer voor de hypervisor en virtuele machines, aldus CA Technologies. Gebruikers krijgen volgens CA ook meer inzicht en controle over de activiteiten die plaatsvinden in de virtuele omgevingen. Door een verbetering van beveiliging kan tevens een versnelling worden gemaakt in het implementeren van virtualisatietechnologie. Er is een veilige multi-tenant omgeving te realiseren door virtuele machines via 'network zoning' te isoleren. Security-taken zijn bovendien te automatiseren.

CA Access Control for Virtual Environments bevat technologie van HyTrust waarmee CA Technologies een samenwerkingsverband heeft gesloten. Door de technologie voor gebuikersbeheer van CA Technologies te combineren met de hypervisor security-toepassingen van HyTrust ontstaat een beveiliging van virtuele omgevingen die bescherming biedt tegen ongewenste toegang en acties. Deze extra beveiligingslaag is vaak nodig om te voldoen aan veschillende regelgeving en om gevirtualiseerde processen werkend te houden, aldus CA Technologies.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4242742). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over



Lees ook


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×