Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Netasq introduceert Centralized Manager

 

Netasq Centralized Manager is het meest recente nieuwe softwarepakket van Netasq.. Het is ontwikkeld in samenwerking met technologiepartner UBIqube en maakt het porfolio van management- en beheertools compleet.

Doordat de implementaties met Netasq’s firewall appliances steeds groter worden, wordt het beheer en onderhoud een steeds grotere uitdaging. Met Centralized Manager zijn netwerk- en beveiligingsadministrators in staat tot het naadloos beheren en onderhouden van een groot aantal appliances die zijn uitgezet over de verschillende netwerken. Hierdoor kunnen zij efficiënter werken en wordt dagelijks tijd bespaard op het gebied van toezicht, onderhoud en het monitoren van de beveiliging.

Netasq Centralized Manager ondersteunt bij upstream voorbereidingen van appliances, is eenvoudig en schaalbaar inzetbaar, vereenvoudigt onderhoud door de mogelijkheid om taken in te plannen, biedt een centrale configuratie en monitoring-console met ‘appliance location mapping’, biedt functiegebaseerd beheer voor de uitvoering van een wereldwijd beleid met lokale controle en maakt geautomatiseerde implementatie van complexe vpn-architecturen mogelijk

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4433853). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×