Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Luna EFT HSM voldoet aan PCI HSM-eisen

 

SafeNet kondigt aan dat de Luna EFT Hardware Security Module (HSM) vanaf nu PCI HSM compliant is. De SafeNet-oplossing voor veilig betalen is gecertificeerd door de Payment Card Industry Security Standards Council (PCI SSC). SafeNet loopt daarmee vooruit op een nog uit te brengen compliancy-mandaat voor hardware security modules.

De PCI SSC vraagt van financiële dienstverleners en retailers dat zij voldoen aan de Level 1-12-certificeringsstandaarden van de PCI. De Luna EFT HSM is een krachtige en veilige oplossing voor het beschermen van cryptografische sleutels en andere gevoelige data, zoals pin-codes en creditcardgegevens. Dankzij PCI compliancy voldoen klanten aan de basiseisen voor wat betreft beveiliging en profiteren ze van de mogelijkheid om met de technologie andere belangrijke data te beveiligen.

De Luna EFT HSM is een geavanceerde, gebruiksvriendelijke oplossing. De aan het netwerk verbonden HSM biedt veilige pin- en creditcardverwerkingen, berichtauthenticatie, compleet sleutelbeheer en algemene cryptografische verwerking. De oplossing is voorzien van een intuïtieve interface en ondersteunt flexibel sleutelbeheer (waaronder ondersteuning van op de HSM of op de host, of op beide opgeslagen sleutels). Daarnaast is het systeem op locatie te upgraden. Dit alles zorgt voor flexibele inzetmogelijkheden tegen een lagere total cost of ownership en voor eenvoudige upgrademigratie. De Luna EFT HSM is tevens FIPS 140-2 Level 3-gecertificeerd.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4519263). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×