Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

F5 biedt gratis web security scan

 

F5 introduceert een gratis scan-service om webdiensten te controleren op kwetsbaarheden. Voor het aanbieden van deze scan-service is het bedrijf een samenwerking aangegaan met White Hat Security en Cenzic , die allebei gespecialiseerd zijn in applicatietesten.

Er zijn zo’n 630 miljoen verschillende web-applicaties wereldwijd. Ongeveer 80 procent daarvan heeft een beveiligingsprobleem in welke vorm dan ook. Echter is lang niet iedere aanbieder hiervan op de hoogte. F5 Networks heeft daarom een partnership gesloten met White Hat Security en Cenzic, beide gespecialiseerd in het testen van applicaties. Het resultaat: een assessment scan-service, waarmee kwetsbaarheden in toepassingen zijn op te sporen. De tool is gratis te gebruiken.

Om bedrijven verder te begeleiden in het opsporen van kwetsbaarheden en een roadmap te maken om (web)security beter in te bedden in de organisatie introduceert F5 Professional Services de BIG-IP ASM Vulnerability Mitigation Assessment service. Deze service, inclusief de assessment-scan, vergroot website-security met een stabielere, veiligere bedrijfsvoering als resultaat.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/4543155). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.