Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Spamfighter introduceert Outdatefighter

Dit artikel delen:

Spamfighter, leverancier van beveiligings -en optimalisatiesoftware en apps voor computers, servers, tablets en smartphones gebruikmakend van Windows, Mac en Android, kondigt Outdatefighter aan, een gratis hulpmiddel voor het bijwerken van software op Windows-computers.

Outdatefighter, is een gratis software update hulpmiddel, dat gebruik maakt van een zoekmachine die snel miljoenen software-updates scant, de gebruiker hierover informeert middels een lijst van beschikbare updates.

Outdatefighter scant snel een pc en detecteert verouderde software, Het voorkomt beveiligingsproblemen. Verouderde software kan ernstige veiligheidsproblemen vormen. Outdatefighter update Java en soortgelijke technologieën die gevoelig zijn voor kwetsbaarheden. Daarnaast verbetert het de softwarefunctionaliteit en verhoogt het de stabiliteit en prestaties. Verouderde software kan fouten bevatten, waardoor trage prestaties of crashes kunnen optreden. Ook verhoogt Outdatefighter de online veiligheid. Veel sites bieden updates met geïnfecteerde malware, en alleen het bezoeken van deze sites is al een veiligheidsricisco. Outdatefighter controleert alle software op virussen en andere schadelijke software. Tot slot integreert het product met Windows Update.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

De maker hiervan is zeker niet vertrouwd met sites als oldversion.com. Nieuwere versies, zeker van software die eigenlijk af is, brengen vaak extra ongewenste bloatware die je niet wilt hebben. Van sommige softare wil je gewoon niet de laatste versie hebben. uTorrent bijvoorbeeld.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-04-12T14:46:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.