Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet komt met OS voor webapplicatie-firewalls

Dit artikel delen:

Fortinet introduceert een nieuw besturingssysteem voor de firewalls die webapplicaties beveiligen.De nieuwe FortiWeb 5 OS bevat de mogelijkheid om de oorsprong van het gegevensverkeer in de applicatie te achterhalen, zodat proactief een onderscheid gemaakt kan worden tussen legitieme en kwaadaardige bronnen. FortiWeb kan een onderscheid maken tussen vragen van als legitiem bekend staande zoekmachines, scanners, crawlers en andere instrumenten waa

FortiWeb 5 is een uitbreiding op het eerder geïntroduceerde beveiligingssysteem waarmee een onderscheid gemaakt kan worden tussen legitieme aanvragen aan webapplicaties en geautomatiseerde DoS-instrumenten. Daarmee is het mogelijk om meerdere beleidstypes op het vlak van de beveiliging te ondersteunen zodat de flexibiliteit en de compartimentering van de beveiliging toeneemt. Naarmate gegevenscentra hun overstap van IPv4 naar IPv6 voortzetten, is een ondersteuning in beide richtingen van de twee communicatieprotocollen essentieel om een optimale beveiliging in stand te houden.

FortiWeb 5.0 ondersteunt ten volle de twee communicatiestromen, van IPv4 naar IPv6 en omgekeerd. FortiWeb biedt verder onder andere Identificatie van zoekmachines, Bot Dashboard en Real Browser Enforcement.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-05-27T10:33:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.