Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

UTM security-oplossing voor Windows Azure

Dit artikel delen:

Met ondersteuning voor Windows Azure en Microsoft Hyper-V levert WatchGuard security voor de snelgroeiende cloud computing-markt.

Organisaties over de hele wereld brengen enorme hoeveelheden gevoelige data, applicaties en services naar de cloud. Veilige toegang tot die data is van het allergrootste belang. WatchGuard verzekert organisaties nu van veilige toegang tot de cloud met een uitgebreide en meerlagige bescherming van het netwerk, e-mail, web en content security.

Alle WatchGuard XTM security appliances bieden nu volledige ondersteuning voor vpn-toegang tot de Windows Azure Virtual Network service. Daardoor kunnen organisaties snel en gemakkelijk veilige vpn-tunnels creëren voor de verbinding van hun locale netwerk met de cloud-omgeving. Dat in combinatie met de al bestaande Microsoft Hyper-V support (Windows Server 2008 R2, Windows Server 2012, Hyper-V Server 2008 R2, en Hyper-V Server 2012), maakt WatchGuard naar eigen zeggen tot het enige bedrijf dat in staat is UTM te leveren voor de hybride cloud. En daarbij organisaties verzekert van veilige en probleemloze toegang tot de public cloud, eigen netwerk en gevirtualiseerde it-omgevingen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-09-12T13:32:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.