Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mobotix komt met gratis MxLEO-software

Dit artikel delen:

Mobotix introduceert MxLEO-software (Lowlight Exposure Optimization) en nieuwe hardware voor het aanbod gebouwenautomatisering/domotica. MxLEO maakt onderdeel uit van de nieuwste firmwareversie 4.1.9 van het bedrijf, die ook ondersteuning biedt voor hemisferische sensormodules met 5 megapixeltechnologie.

MxLEO is de nieuwste Mobotix-technologie voor kwaliteitsverbetering van beeldmateriaal. De grootste voordelen voor alle gebruikers zijn een sterk verbeterde beeldscherpte van de camera's, beelden met beduidend minder ruis, gebruikersvriendelijke lichtinstellingen en geoptimaliseerde opname- en alarmresultaten met behulp van de toegevoegde MxActivitySensor-intelligentie. Alle voordelen bij weinig licht zijn mogelijk dankzij de nieuwe 5 megapixeltechnologie van het bedrijf. 

De nieuwe software voor belichtingsoptimalisatie bij weinig licht is opgenomen in firmwareversie 4.1.9, die net als alle Mobotix-software en -firmware gratis is. Deze software is te downloaden naar alle camera's met 5 megapixel en wordt voortaan standaard ingebouwd. Behalve MxLEO biedt de firmwareversie 4.1.9 ook ondersteuning voor nieuwe hemisferische sensormodules van Mobotix in de onlangs geïntroduceerde cameraplatformen S15 en M15.

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.