Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Hawkeye TMP ook in Nederland verkrijgbaar

Dit artikel delen:

Cyber Alpha Security, een bedrijf dat geavanceerde informatie beveiliging en detectie oplossingen biedt, brengt Hawkeye Threat Management Platform op de Nederlandse markt. Hawkeye is een intelligent en geadvanceerd realtime threat detectie product. Dit threat management systeem monitort proactief 24/7 websites, servers, netwerken en applicaties op verdacht dataverkeer.

Het unieke aan Hawkeye Threat Management Platform is de realtime combinatie van drie detectie technieken: threat detectie, correlatie detectie en een malware scanner. Daarmee kan het internetverkeer en het gebruik ervan razendsnel en optimaal geanalyseerd worden en worden verdachte activiteiten gelijk gedetecteerd en geblokkeerd. Bedrijven, overheden en organisaties hebben steeds geavanceerdere en intelligentere software nodig om hun websites, servers, netwerken en applicaties te beschermen tegen de toenemende golf van cyberaanvallen. Volgens de Dienst National Recherche groeit cybercrime en hightech misdaad 100 procent per jaar. Dit efficiënte en effectieve platform wordt al veel in Azië door banken, multinationals, telecom- en datacenterbedrijven succesvol ingezet tegen cybercriminaliteit. Vanaf heden is het product Hawkeye via Cyber Alpha Security ook in Nederland beschikbaar.

Hawkeye kan worden ingezet in verschillende soorten netwerken en ook in de gevirtualiseerde en gedeelde netwerken. Dit threat management systeem vraagt weinig resources en kan geïnstalleerd worden op servers zonder dat daarvoor speciale hardware aangeschaft dient te worden. Hawkeye ondersteunt een cluster setup waardoor het goed schaalbaar is en kan meegroeien met de vraag en de capaciteit van het bedrijfsnetwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2013-12-23T10:13:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.