Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Watchguard introduceert APT Blocker

 

Security

Watchguard Technologies introduceert APT Blocker: een nieuwe oplossing voor advanced persistent threat management. De oplossing biedt real-time inzicht in advanced persistent threats en beschermt binnen enkele minuten tegen deze apt's.

Watchguard APT Blocker identificeert verdachte bestanden en stuurt deze naar een sandbox in de cloud, waar ze worden getest door een geavanceerd emulatiesysteem voor het detecteren van apt's en zero-day malware. In het verleden waren apt's alleen gericht op overheden en grote ondernemingen, die hun kritische infrastructuren een prooi zagen worden van bedreigingen zoals Stuxnet en Duqu. Maar de ontwikkelingen hebben niet stilgestaan en apt's vallen nu ook kleinere organisaties aan, met dezelfde verwoestende gevolgen.

APT Blocker wordt meegeleverd in alle Watchguard-appliances voor unified threat management (utm) en Next-Gen Firewall met een gratis proefperiode van dertig dagen. De oplossing integreert met Watchguard Dimension, de visibility-tool van Watchguard, en toont direct alle apt's in één view samen met de bedreigingen uit andere Watchguard-security devices.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5051175). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×