Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Juniper vernieuwt Next-Generation Firewalls

Dit artikel delen:

Juniper introduceert nieuwe mogelijkheden in de Next-Generation Firewall (NGFW) voor het beschermen van de rand van het bedrijfsnetwerk. Deze oplossingen bieden verbeterde bescherming, controle en efficiëntie en zijn daarnaast eenvoudiger te implementeren en te beheren.

Juniper Networks komt met verbeteringen binnen de SRX Series Services Gateways. Deze oplossingen bieden geavanceerde beveiliging tegen cyberbedreigingen en stellen klanten in staat om te controleren wat er op hun netwerk gebeurt, zonder voor een extra en zware beheerlast te zorgen.

De mogelijkheden die Juniper Networks nu in zijn NGFW’s introduceert, stellen grote ondernemingen in staat om diverse implementaties en gebruiksscenario’s te beheren en tegelijkertijd de administratieve overhead te verminderen. De oplossing van Juniper biedt vereenvoudigd en centraal beheer en een open serviceplatform dat voorziet in essentiële beveiligingsfuncties zoals een intrusion prevention systeem (ips), unified threat management (utm) en applicatietoezicht. De nieuwe mogelijkheden optimaliseren daarnaast het gebruik van capaciteit voor bedrijfskritische activiteiten door te bepalen wie toegang krijgt tot welke applicaties en welke applicaties prioriteit moeten krijgen op het netwerk.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-07-11T10:55:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.