Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Barracuda versimpelt informatiebeheer

 

Barracuda Networks introduceert een nieuwe versie van Archiveone. Deze nieuwe versie 7.0 bouwt voort op de beproefde functionaliteit van ArchiveOne dat middelgrote organisaties een gebruiksvriendelijke en betaalbare zakelijke oplossing voor informatiebeheer biedt.

Barracuda introduceert ArchiveOne versie 7.0 na de overname van C2C Systems (C2C). Met de advanced discovery-applicatie in Archiveone versie 7.0 kunnen zakelijke gebruikers data vinden en beheren, ongeacht waar deze ligt opgeslagen binnen de organisatie. Zakelijke gebruikers kunnen via op rollen gebaseerde profielen snel en efficiënt relevante gegevens lokaliseren en archiveren, kopiëren en bewaren.

Veilige toegang tot informatie met advanced discovery zorgt ervoor dat ict-medewerkers minder tijd kwijt zijn aan arbeidsintensieve taken zoals dossierbeheer en eDiscovery. Voor dat laatste kunnen interne juridische medewerkers en auditors gemakkelijk informatie terugvinden, zonder van te voren te hoeven weten of deze ligt opgeslagen in mailboxen, berichtarchieven of bestandsservers.

Barracuda is recent gestart met zijn Data Protection Plus-initiatief, dat de aanwezigheid van het bedrijf in het middensegment uitbreidt met nieuwe producten en verbeteringen. Klanten kunnen hiermee eenvoudiger bedrijfskritische informatie opvragen, bewaren en delen. In het kader van dit initiatief kondigde Barracuda de overname aan van C2C, waarmee het de bedrijfsstrategie op het gebied van archivering en informatiebeheer kracht bij heeft gezet. Barracuda Archiveone versie 7.0 bouwt voort op het bekroonde platform van C2C voor informatiebeheer en is het eerste nieuwe product dat Barracuda sinds de overname introduceert.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5207297). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Partnerinformatie
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×