Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Fortinet biedt firewall voor Amazon Web Services

Dit artikel delen:

Fortinet kondigt de uitbreiding aan van de reeks beveiligingsoplossingen voor Amazon Web Services (AWS) met pay-as-you-go-licenties voor Fortigate-VM, de gevirtualiseerde datacenterfirewall. Fortigate-VM voor AWS beveiligt de cloudgebaseerde systemen van bedrijven met een schaalbare en betrouwbare oplossing.

Fortigate-VM voor AWS van Fortinet kan nu eenvoudig worden ingezet op basis van uur- of jaarabonnementen vanuit de AWS Marketplace. Dit is een aanvulling op bestaande bring your own license (byol) met hetzelfde gemak en flexibiliteit waarop zij de AWS-infrastructuur zelf gebruiken wanneer een dienst on-demand wordt afgenomen via AWS Marketplace, dus met geïntegreerde gebruiksmeters, facturering en betaling. Een groot voordeel van de nieuwe on-demand, pay-as-you-go opzet is dat klanten de oplossing in kunnen zetten en kunnen schalen om te voldoen aan een directe vraag naar extra beveiliging, terwijl het kostenmodel voorspelbaar blijft.

De opties van het nieuwe jaarabonnement van de AWS Marketplace maken besparingen op de investeringsuitgaven mogelijk tot 40 procent in vergelijking met de facturatie op uurbasis over dezelfde periode van twaalf maanden.Fortinet biedt klanten van AWS een brede reeks beveiligingsoplossingen, inclusief de Fortigate-appliances voor netwerkbeveiliging, Fortiweb-firewalls voor webapplicaties en Fortimanager-VM en Fortianalyzer-VM, de gevirtualiseerde systemen voor beheer en analyse.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-13T13:38:00.000Z externe partij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.