Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

AVG komt met security business update

 

AVG Business start de ‘Cybersecurity Month’ met een gratis upgrade naar de nieuwe Business Software Suite 2016 geüpdatete versies AVG AntiVirus en Internet Security Software, beveiliging voor het mkb.

AVG® Technologies kondigt de release van de 2016 Business Edition software suite met nieuwe versies van de AVG AntiVirus Business Edition en AVG Internet Security Business Edition producten aan. De 2016-suite, centraal in de uitgebreide security strategie voor het bedrijfsleven, biedt een alomvattende beveiliging voor channel partners en kleine tot middelgrote bedrijven (mkb) ter verdediging tegen malware en online bedreigingen.

De producten zijn onder andere voorzien van een gratis remote management console die bedrijven een gemakkelijke en efficiënte toegang op afstand biedt voor het beheren van alle systemen op een netwerk. Technische ondersteuning is ook inbegrepen zonder kosten.

Het nieuws, gekoppeld aan twee industrie initiatieven van de European Cyber Security Month en de National Cyber Security Awareness Month, onderstreept AVG’s positie in de online beveiliging en de betrokkenheid bij het beschermen van apparaten, data en mensen op het werk en thuis. Ter ondersteuning van deze initiatieven kunnen channel partners gratis upgrades ontvangen naar de Business Edition 2016 bij verlengingen van bestaande licenties.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5613974). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×