Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Intel brengt 6e generatie Core vPro processors

 

De nieuwe, 6e generatie Intel Core vPro processor is de beste Intel-processor voor zakelijke gebruikers, met tot 2,5 maal betere prestaties, een drie maal langere batterijduur en dertig maal betere grafische prestaties, vergeleken met een pc van vijf jaar oud. De processors beschikken over Intel Authenticate, een door hardware ondersteunde multifactor authenticatie, die zorgt voor een betere bescherming van de privacy.

Intel introduceert de 6e generatie Intel Core vPro processorfamilie voor de moderne werkplek. Deze nieuwe Intel Core vPro-variant voorziet in de beveiligings- en productiviteitsbehoeften van organisaties. Dit betreft onder andere innovaties op het gebied van authenticatie, hogere prestaties en betere mogelijkheden voor samenwerking op Ultrabooks, All-in-Ones en de nieuwste desktopsystemen.

Intel biedt met de nieuwe processors een preview van een innovatieve beveiligingstechniek, genaamd Intel Authenticate, om deze nieuwe technologie te kunnen evalueren en testen. Intel Authenticate is een door hardware ondersteunde multifactor authenticatie-oplossing die de toegang tot pc’s beter beschermt. Daarmee zijn pc’s minder kwetsbaar voor aanvallers die identiteits- en logingegevens proberen te stelen.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5686614). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×