Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Telindus organiseert event: ‘Weg met security!'

Dit artikel delen:

Op donderdag 30 november 2017 organiseert Telindus het Security Event ‘Weg met security!’. Met de toegenomen complexiteit binnen het IT-landschap, is het verdedigen van de infrastructuur en het vervolgens monitoren en up-to-date houden van de oplossingen een specialistische en tijdrovende dagtaak geworden. Een uitdaging waar de gemiddelde IT-afdeling niet tegen opgewassen is en die tevens demotiveert. Tijdens dit event laat Telindus zien hoe IT-professionals op een veilige manier van hun security-uitdagingen verlost kunnen worden.

In drie sessies laten een white hat hacker, security specialist en forensisch specialist zien waar cybercriminaliteit begint en gestopt wordt. Wie zijn deze criminelen, hoe doorzien zij zwakheden, welke beveiligingsmaatregelen moeten getroffen worden en op welke manier kan een professioneel Security Operation Center helpen om schadelijke incidenten voor te zijn? Aan het eind van deze middag is het duidelijk welke stappen er gezet moeten worden om de security-uitdagingen van morgen uit de weg te gaan.

Programma ‘Weg met security!’
Donderdag 30 november

09:30 – 10:00 uur Ontvangst

10:00 – 11:15 uur
Hoe denkt een white hat hacker a.k.a. Pentester?
In deze sessie duikt Mike Terhaar, Senior Security Specialist bij Davinsi Labs, in de wereld van cybercriminaliteit en laat zien hoe een hacker te werk gaat.

11:15 – 12:15 uur 5 stappen om secure te blijven
Ron Hehemann, Pre Sales Consultant Security bij Telindus, vertelt in deze sessie hoe in slechts vijf stappen de business wordt veiliggesteld.

12:15 – 13:00 uur Lunch

13:00 – 14:00 uur Hoe gaat een Security Operating Center bij een incident te werk?
In deze sessie neemt Younes Fourir, Cyber Security Intelligence & Incident Response bij Proximus Group, de deelnemers mee in het proces en laat de stappen zien bij een security-incident.

14:00 – 15:00 uur Q&A en rondleiding Inspiration Center
In het Telindus Inspiration Center wordt inzicht geboden in hoe IT kan bijdragen aan een succesvollere organisatie. Dit centrum is voorzien van o.a. Virtual Reality & Augmented Reality, Robotisering en 3D printing.

15:00 uur Afsluiting en borrel

Aanmelden
Het Security Event vindt plaats op 30 november 2017 van 09:30 uur tot 15:00 uur in het Inspiration Center van Telindus te Utrecht. Deelname is kosteloos. Meer informatie en aanmelden kan via: https://wegmetsecurity.nl/. Iedere deelnemer maakt kans op een gratis pentest.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-10-18T14:08:58.000Z Telindus
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.