Managed hosting door True
Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Mobotix Mx6 cameralijn met geïntegreerde MxBus

 

Mobotix gaat vanaf medio juni de tweede generatie Mx6 camera's leveren met geïntegreerde MxBus-functionaliteit. MxBus regelt encrypted alle communicatie met complementaire toepassingen van partners en eigen uitbreidingsmodules, zoals de MX-GPS-box. Daardoor is de gehele oplossing beschermd tegen ongeautoriseerde toegang en cyberaanvallen. De T26B-opvolger van de T25-deurstationcamera wordt eind derde kwartaal van 2108 leverbaar.

Mobotix's MxBus-technologie is gebaseerd op een uitbreidingsbord met 2-draads aansluiting. Mx6 camera's zonder MxBus kunnen eveneens de data van een MxBus-module verwerken en gebruiken, als deze verbonden is met een camera in hetzelfde netwerk. Bijvoorbeeld om de timer van een GPS-Box te benaderen of een opname te activeren met een MxMultiSense-module, die aan het plafond of in een ruimte is gemonteerd, via het MxMessageSystem.

De nieuwe x16B/x26B-modellen hebben dezelfde behuizing als de eerste generatie Mx6 camera's. Daarom zijn alle sensormodules, montagekits en systeemcomponenten die ze bevatten ook toe te voegen aan de eerdere Mx6-modellen. De eerste generatie Mx6 camera's (x16A/x26A) zijn dus binnenkort leverbaar als tweede generatie modellen met een geïntegreerde MxBus (x16B/x26B). Voor zowel het gebruik van de MxBus-functionaliteit met de binnencamera's c26B, i26B, p26B en V26B, als het toevoegen van twee additionele input- en outputaansluitingen, is een additionele MxIOBoard-IC vereist.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6372452). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.