Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Samenwerking RedSocks Security en DataExpert

Dit artikel delen:

Den Haag, 28 september 2018 – RedSocks Security, specialist in het detecteren van verdacht netwerkgedrag en het bestrijden van cybercriminaliteit, bundelt haar krachten met DataExpert. DataExpert levert verschillende technieken en kennis om cybercrime aan te pakken en te voorkomen. Met deze samenwerking streven de twee bedrijven samen naar een veiligere samenleving. De oplossing van RedSocks Security zorgt ervoor dat potentiële risico’s zo vroeg mogelijk ontdekt worden. DataExpert adviseert haar klanten over het reduceren van cybersecurityrisico’s en zal de RedSocks oplossing leveren en ondersteunen. Mogelijke schade wordt hierdoor geminimaliseerd. Organisaties hoeven zich dan niet meer druk te maken over cybercriminaliteit.

Floris van den Broek, CEO van RedSocks Security, is erg blij met de samenwerking: "We hebben in DataExpert een partner in de strijd tegen cybercriminaliteit gevonden. De jarenlange expertise van DataExpert in het inperken van de risico’s van online criminaliteit, vormt een mooie aanvulling op de kracht van onze oplossingen. Elke organisatie krijgt vroeg of laat last van cyberincidenten. Door de krachten te bundelen bieden we onze klanten de vroegst mogelijke signalering van verdacht netwerkgedrag en vervolgens de beste aanpak om schade te voorkomen of deze te minimaliseren."

Robbert Bakker, CEO van DataExpert: “De unieke eigenschappen en bewezen techniek van de RedSocks Security producten sluiten perfect aan op de visie van DataExpert: het bieden van de beste technieken en kennis om te streven naar een veilige werkomgeving en maatschappij. Door onze jarenlange ervaring in de opsporing- en fraudewereld weten we goed welke uitdagingen organisaties hebben, welke verbeteringen er mogelijk zijn en hoe deze te realiseren. We zien in RedSocks Security dan ook de juiste partner om ons huidige portfolio van cybersecurity en databeveiligingsoplossingen verder uit te breiden en daarmee onze dienstverlening te verstevigen. We kijken uit naar een succesvolle samenwerking!”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-09-28T11:11:00.000Z RedSocks Security
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.