Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Unisys Always-On Access™ beveiligt op afstand

Dit artikel delen:

Unisys kondigt vandaag de beschikbaarheid van Unisys Always-On Access™ (AOA) powered by Stealth aan. Door middel van de beveiligingssoftware van Unisys Stealth® biedt Unisys AOA™ bescherming aan gebruikers die op afstand werken en stelt hen in staat om continu met elkaar te communiceren. De oplossing is snel implementeerbaar en is door de schaalbaarheid geschikt voor iedere organisatiegrootte.

Minimaal risico en maximale beveiliging

Nu steeds meer medewerkers vanuit huis werken, schieten VPN’s veelal te kort in schaalbaarheid en veiligheid. Unisys AOA verkleint het traditionele VPN-aanvalsoppervlak en geeft medewerkers enkel toegang tot voor hen noodzakelijke applicaties, in plaats van tot het gehele netwerk. Daarmee vereenvoudigt en verbetert de netwerkbeveiliging, zelfs in hybride en complexe IT-omgevingen. Stealth levert op identiteit gebaseerde microsegmentatie en creëert zogenaamde ‘Communities of Interest’. Die zorgen ervoor dat de vertrouwde systemen, gebruikers en data gescheiden blijven van onbekende en onbetrouwbare entiteiten. Daarnaast maakt Stealth gebruik van gecodeerde IPsec-tunnels om gegevens end-to-end te beschermen, ongeacht de locatie of verbinding van de gebruiker.  

Zowel cloud als on-premise 

Unisys AOA is leverbaar via Software-as-a-Service (SaaS) vanuit zowel een private als een publieke cloud, maar ook als een on-premise oplossing. De SaaS-vorm biedt bedrijven een vereenvoudigde, kostenefficiënte en aanpasbare mogelijkheid om enkel te betalen voor hetgeen zij noodzakelijk achten. Tegelijkertijd kunnen klanten door de abonnementsformule op- of afschalen indien daar behoefte aan is. Zo blijft het risico op vaste kosten zo laag mogelijk en betaal je enkel voor wat daadwerkelijk verbruikt wordt. Stealth kan worden geïmplementeerd zonder impact op de bestaande infrastructuur van een organisatie. Zo wordt de beveiligingssituatie versterkt terwijl huidige beveiligingstools in gebruik blijven. Ook worden hinder en onnodige kosten voorkomen.  

Vishal Gupta, Chief Technology Officer en Senior Vice President of Products en Platforms bij Unisys: “Het aantal mensen dat vanuit huis werkt, is de afgelopen weken wereldwijd explosief toegenomen. Dat brengt uitdagingen en onbewuste veiligheidsrisico’s met zich mee. Om goed te kunnen functioneren, hebben medewerkers veilige toegang tot vitale bedrijfsgegevens nodig, ook vanuit huis. Onze Stealth-beveiligingssoftware biedt snelheid, gemak, schaalbaarheid en end-to-end beveiligde toegang die bedrijven nodig hebben om aan de behoeften van hun klanten en werknemers te voldoen."

Ga voor meer informatie over Always-On Access aangedreven door Stealth naar www.unisys.com/stealth.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-04-09T16:30:10.000Z Unisys


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.