Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Veeam neemt Kasten over en verstevigt positie op Kubernetes-markt

Dit artikel delen:

Utrecht, 6 oktober 2020 - Veeam Software, de leider in back-up-oplossingen voor Cloud Data Management, kondigt vandaag aan dat het Kasten, marktleider voor Kubernetes Backup en Disaster Recovery, heeft overgenomen in een cash-en-stock-transactie, gewaardeerd op $150 miljoen. Volgens 451 Research, onderdeel van S&P Global Market Intelligence, gebruikt bijna driekwart van de organisaties momenteel Kubernetes of is van plan Kubernetes binnen de komende twee jaar te gaan gebruiken [1]. Veeam gelooft dat deze verschuiving een grote kans creëert voor de toekomst van databeveiliging. Daarnaast onderstreept deze overname haar inzet om de bedrijfstransformatie van klanten naar toekomstbestendige architecturen te ondersteunen. Met deze nieuwe overname zal Veeam Kasten integreren in zijn Cloud Data Management-platform voor moderne databeveiliging en datamanagement voor organisaties radicaal vereenvoudigen.

“Veeam is gebouwd om de beste databescherming te bieden voor virtuele en moderne data-infrastructuren en we blijven ons aanbod uitbreiden met industry-leading beveiliging voor fysieke en cloud-omgevingen”, zegt Danny Allen, Chief Technology Officer en Senior Vice President of Product Strategy bij Veeam. “De overname van onze partner Kasten is een belangrijke volgende stap om onze klanten te accommoderen in hun verschuiving richting container-adoptie om Kubernetes-native workloads on-premises en binnen multicloud-omgevingen te beschermen. Deze mijlpaal versterkt onze toewijding om het beste Data Management-platform te blijven bieden dat databescherming ondersteunt voor containergebaseerde applicaties, gebouwd in Kubernetes-omgevingen.”

Terwijl het Kasten-platform onafhankelijk beschikbaar blijft, zal het ook geïntegreerd worden met Veeam Backup & Replication om een volledige datamanagement-oplossing te bieden. Met Kasten’s beveiliging van container-workloads en Veeam-ondersteuning voor virtuele machines, fysieke servers, SaaS-applicaties en cloud workloads, biedt deze best-of-breed-technologie alle organisaties één platform voor moderne databescherming.

Voor meer informatie over deze overname, ga naar: https://www.veeam.com/blog/kasten-acquisition-announcement.html/

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2020-10-06T16:13:40.000Z Veeam Software
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.