Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Techbedrijf Thales begint eigen speakersbureau

Dit artikel delen:

Techbedrijf Thales start met speakersbureau om de kennis en expertise van haar specialisten te delen met organisaties, studenten en consumenten. Thales werkt aan technische oplossingen voor complexe actuele vraagstukken. Dit varieert van de beveiliging van je identiteit, de beveiliging van het Nederlandse luchtruim tot 80 procent van het wereldwijde betalingsverkeer en de speurtocht naar leven op Mars. Met meer dan 80.000 mensen wereldwijd in de lucht- en ruimtevaart, transport, online identiteit, cybersecurity en defensietechnologie wordt dagelijks gewerkt aan de technologie die dit mogelijk maakt.

Wat is de impact van het klimaat op mobiliteit? Hoe blijf je als organisatie innoveren? Hoe gaan we om met globalisering in het licht van een pandemie? Hoe respecteren we privacy en veiligheid wanneer we alles met elkaar verbinden en cyberaanvallen aan de orde van de dag zijn? Hoe gaan wij om met de dilemma’s van digitale transformatie in lucht- en ruimtevaart, defensie, automotive en transport?

In al deze vraagstukken speelt technologie een sleutelrol. Maar alleen technologie is niet genoeg: het menselijk perspectief, ambitie, ideeën, creativiteit, kennis, debat en persoonlijke groei zijn nodig om te blijven ontwikkelen en samen te werken aan vertrouwen. Iedere specialist heeft een fascinerend verhaal.

Job van Harmelen, Director Communications Thales Nederland: “In Nederland worden we vaak gevraagd onze technologische expertise in lucht- en ruimtevaart, transport en cybersecurity en de andere markten waarin we actief zijn, te delen. Doordat nu veel evenementen en colleges online plaatsvinden, is ook de toegang tot onze internationale experts, bijvoorbeeld op het gebied van ruimtevaart of quantumtechnologie een stuk eenvoudiger geworden. Met het speakersbureau kunnen we onze kennis nu breed aanbieden.”

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-04-22T14:57:41.000Z Thales


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.