Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SentinelOne introduceert Singularity Vulnerability Mapping

Dit artikel delen:

SentinelOne, ontwikkelaar van autonome endpoint-security, kondigt Singularity Vulnerability Mapping aan. Hiermee kunnen kwetsbaarheden op machinesnelheid worden beoordeeld, geprioriteerd en verholpen. Singularity Vulnerability Mapping maakt gebruik van Ivanti's IT-platform en SentinelOne's Singularity XDR. IT-beveiligingsteams zijn zo voorzien van autonome scanmogelijkheden, zodat ze inzicht krijgen in het gehele bedrijfsnetwerk en dreigingen met één klik kunnen neutraliseren.

IT-beveiligingsteams worden geconfronteerd met steeds meer kwetsbaarheden, zowel software- als hardwarematig. Er is dan ook een overvloed aan patches. Log4j en ProxyLogon laten zien dat kwaadwillenden sneller dan ooit misbruik maken van bekende kwetsbaarheden om bedrijfsnetwerken in gevaar te brengen. Dit groeiende fenomeen legt een steeds grotere druk op IT-beveiligings- en IT-infrastructuurteams om bedrijfsrisico's tot een minimum te beperken. Singularity Vulnerability Mapping biedt de juiste technologie om deze teams een voorsprong te geven bij het bestrijden van het groeiende aantal kwetsbaarheden.

Mike Petronaci, VP Platform, SentinelOne: “Organisaties hebben, te beginnen bij het endpoint, behoefte aan een holistische oplossing voor vulnerability management. IT- en beveiligingsteams hebben lange tijd geworsteld met een trage, versnipperde aanpak. De verschuiving naar werken op afstand heeft ervoor gezorgd dat traditionele, netwerkgebaseerde scanoplossingen nog minder effectief zijn.”

Singularity Vulnerability Mapping koppelt Ranger's IoT network discovery aan Storyline Active Response's (STAR) geautomatiseerde hunting, detectie en reactie op dreigingen om patchprioritering mogelijk te maken.

Door gebruik te maken van SentinelOne's gepatenteerde gedrags-AI, vervangt Singularity Vulnerability Mapping eerdere vulnerability assessment-tools. SentinelOne doet dat binnen één agent die direct is geïntegreerd in het Singularity XDR-platform. Singularity Vulnerability Mapping biedt patch-herkenning en de mogelijkheid om patches terug te draaien. Daardoor zijn IT-beveiligingsteams in staat om ongeautoriseerde wijzigingen probleemloos terug te draaien.“

In het steeds veranderende threat landscape, belemmeren legacy-producten de effectiviteit van IT-beveiligingsteams”, zegt Nir Montag, Product Director bij SentinelOne. “De teams van vandaag de dag zoeken automatisering en consolidatie van mogelijkheden. Singularity Vulnerability Mapping stelt deze teams in staat om meer te doen op machinesnelheid. Zo kunnen ze continu kwetsbaarheden identificeren en dreigingen neutraliseren.”

Om meer te weten te komen over hoe Singularity Vulnerability Mapping een holistische aanpak van cyberbeveiliging mogelijk maakt, kunt u hier een demo aanvragen: https://de.sentinelone.com/request-demo/.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-06-27T17:48:00.000Z SentinelOne


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.