Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SentinelOne onthult Storage Sentinel voor Amazon S3

Dit artikel delen:

SentinelOne introduceert Storage Sentinel voor Amazon S3: een krachtige malwarepreventie-oplossing voor Amazon Simple Storage Service (Amazon S3). Storage Sentinel maakt gebruik van SentinelOne's gepatenteerde AI-mogelijkheden om kwaadaardige bestanden die Amazon S3 binnenkomen te detecteren en op machinesnelheid te onderscheppen om schade te voorkomen.

“SentinelOne zet zich in om de alsmaar groeiende cloud-activiteiten - of het nu gaat om storage, compute of containers - van onze klanten te beschermen tegen dreigingen zoals ransomware”, aldus Rick Bosworth, Director of Product Marketing bij SentinelOne. “Met Storage Sentinel voor Amazon S3 kunnen wereldwijd opererende organisaties de laterale verspreiding van malware proactief inperken. Daarmee is het risico op disruptie van de business beter te beheersen en ben je cybercriminelen een stap voor.”

De actoren achter geavanceerde dreigingen omzeilen heel eenvoudig de traditionele beschermingsoplossingen die nog steeds op signatures vertrouwen. Storage Sentinel werkt met SentinelOne’s gepatenteerde AI om kwaadaardige bestanden en activiteit te detecteren en schade te voorkomen. Met on-access en on-demand scannen detecteert Storage Sentinel malware in milliseconden. Het is een schaalbare oplossing waarmee zelfs de meest actieve storage zonder latency wordt beveiligd. Geautomatiseerde quarantaine en metagegevens voor de verrijking van dreigingsinformatie garanderen een efficiënte incident respons en bieden holistisch cloud-inzicht.

Met Storage Sentinel voor Amazon S3 beheren SentinelOne-klanten nu een nieuw attack surface binnen het Singularity XDR-platform. Voor organisaties die Singularity Cloud al gebruiken voor de bescherming van cloud-workloads in Amazon Elastic Cloud Compute (Amazon EC2), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) of Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), is Storage Sentinel een eenvoudig te gebruiken toevoeging aan een diepgaande, cloud-first beveiligingsstrategie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-08-04T11:52:16.000Z SentinelOne


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.