Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

SentinelOne DataSet behaalt AWS Container Competency-status

Dit artikel delen:

SentinelOne DataSet heeft de Amazon Web Services (AWS) Container Competency-status behaald. DataSet biedt een complete oplossing voor logging, monitoring en troubleshooting in containeromgevingen, waardoor organisaties volledig kunnen profiteren van de voordelen van cloud, containers en Kubernetes.

Met deze erkenning door AWS onderscheidt SentinelOne zich als een lid van het AWS Partner Network (APN) dat gespecialiseerde expertise en bewezen succes biedt aan klanten die applicaties willen bouwen, draaien en beheren op AWS-containertechnologieën.

"We zijn verheugd met deze AWS Container Competency-status en zullen ons blijven inspannen om de cloudreis van onze klanten te versnellen", zegt Rajiv Taori, General Manager van de DataSet-business bij SentinelOne. "Dynamische containeromgevingen genereren veel fast-moving data. Traditionele oplossingen zijn duur, moeilijk te schalen en traag in het detecteren van afwijkingen. DataSet biedt eenvoudige schaalbaarheid en real time performance tegen een fractie van de kosten. SentinelOne helpt klanten efficiënt hun applicaties te moderniseren door de inzet van containers en de reeks krachtige tools die AWS biedt. Deze erkenning bevordert onze samenwerking in het leveren van klantsucces."

DataSet werkt naadloos samen met AWS-services zoals Amazon Elastic Kubernetes Service (Amazon EKS), Amazon Elastic Container Service (Amazon ECS) en AWS Fargate. Het verzamelt continu statistieken, events en logs van de hele stack, brengt afwijkingen aan het licht en legt de onderliggende oorzaken bloot, zodat DevOps-, SRE- en engineering-teams sneller dan ooit prestatieproblemen kunnen detecteren en oplossen.

Ga voor meer informatie naar: www.dataset.com

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-02-28T16:24:51.000Z SentinelOne


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.