Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

Morgen naar ICT & Logistiek? Dit mag je niet missen

Breng je woensdag een bezoek aan Logistica of ICT & Logistiek? LogistiekProfs tipt seminars, tours en Scala's die je niet mag missen.

Seminars 

Lean in de logistiek - werkplekoptimalisatie in het warehouse  
Lean is een andere manier van denken en werken. Absoluut geen rocket-science. Het biedt voordelen voor alle partijen: van klant tot leverancier. Altijd al willen weten welke voordelen Lean kan hebben voor jouw magazijn? Esther Schuurmans en Caroline van der Plas laten jou het succes van een optimale werkplekorganisatie ervaren. 
10:15 - 10:45: Theater 7
11:45 - 12:15:  Theater 7

De gouden TIP in the Battle for Talent
Samen inzetten op de ontwikkeling: de talent innovatie pool. 
Binnen de talent innovatie pool werken verschillende bedrijven, ondersteund door het KennisDC Logistiek Gelderland, samen aan het binden, boeien en uitdagen van hun talenten. Samen met studenten wordt er gelijktijdig gewerkt aan projecten bij de deelnemende organisaties en het maken van verbindingen tussen de professionals, met elk hun eigen werkgebied en inzichten. Staat jullie bedrijf open voor verbreding en nieuwe inzichten, en willen jullie met gemeenschappelijke effort verder groeien? Kom dan naar de sessie 'De gouden TIP in the Battle for Talent'.
11:15 - 11:45: Theater 6

Succes in E-fulfilment - ook als je niet in de top 5 staat
Tijdens deze lezing geeft Robert antwoord op veelgestelde vragen rondom kritieke succesfactoren in E-fulfilment. Veel bedrijven kunnen het logistiek niet meer bijbenen omdat naar eigen zeggen het speelveld steeds weer verandert. Is dit waar of zijn er ook andere oorzaken? Wat betekenen snel wisselende assortimenten en onvoorspelbare groeicijfers voor het ontwerptraject van een goed magazijn? Welke logistieke concepten zijn voldoende schaalbaar? In de reeks tips die gegeven worden komen uiteraard ook de Do's & Don't-s van mechanisering aan bod
12:00 - 13:00: Theater 6

Logistiek van de toekomst - Wake-up call sessie
De wereld verandert, de logistiek verandert. Om u aan het denken te zetten over de logistieke toekomst, verzorgt magazijninrichter SSI SCHÄFER een niet-alledaagse kijk op de logistieke toekomst door middel van een energievolle en inspirerende 'Wake-up call sessie'. In een sneltreinvaart worden onderwerpen aangesneden, zoals exponentiele groei, blockchain, kunstmatige intelligentie, robotisering en automatisering. 
13:30 - 14:00: Theater 6

Bekijk hier alle seminars van woensdag 29 november. 

Lees meer op logistiekprofs.nl

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-11-28T22:35:00.000Z Jaarbeurs
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.