Managed hosting door True

Product: Oplossing voor Zorgzwaartebekostiging

Dit artikel delen:

Ortec heeft het assortiment personeelsplanningssoftware uitgebreid met een nieuwe planningsoplossing . Multi-Resource Capaciteitsmanagement (MRCM) is specifiek ontwikkeld voor de invoering van de Zorgzwaartebekostiging.

De planningsoplossing Multi-Resource Capaciteitsmanagement (MRCM) van Ortec biedt ondersteuning voor een optimale afstemming van de zorgvraag op het aanbod van mensen, ruimten en middelen. Het pakket is ontwikkeld voor de nieuwe financieringsstructuur van de AWBZ die in 2009 van kracht wordt. Binnen deze nieuwe structuur krijgen instellingen geen geld voor de beschikbare capaciteit, maar voor de geleverde prestatie per cliënt.

Voor de zorgverlening aan de cliënt (op basis van de Zorgzwaarteprofielen) zijn vaak meerdere professionals met verschillende deskundigheden betrokken. Bovendien moet in de planning rekening worden gehouden met de beschikbaarheid van specifieke middelen die hierbij noodzakelijk zijn. Met Multi-Resource Capaciteitsmanagement kunnen de agenda's van de professionals afgestemd worden op de benodigde kritieke middelen voor de zorgverlening aan de cliënt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-10T12:23:00.000Z Henk Boot
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.