Onderstaande bijdrage is van een externe partij. De redactie is niet verantwoordelijk voor de geboden informatie.

TPSC biedt BI-functionaliteit met Qlik Sense

Dit artikel delen:

The Patient Safety Company, leverancier van kwaliteit & risico management software voor de gezondheidszorg, heeft Qlik Sense geïntegreerd in haar software platform, TPSC Cloud™. Met Qlik Sense kunnen wereldwijd meer dan 500 zorginstellingen profiteren van de voordelen van geavanceerde business intelligence, state-of-the-art dashboards en visuele analyse.

Met behulp van kwaliteit & risico management software verzamelen zorginstellingen steeds meer data over de kwaliteit en veiligheid van zorg. Denk hierbij aan incidenten melden, klachten registratie, het uitvoeren van audits, checklists, en het afnemen van cultuur- en tevredenheidsenquêtes. Maar hoe zorg je dat je als zorginstelling lering trekt uit deze grote hoeveelheden data? Bijvoorbeeld om een incident en klacht in de toekomst te voorkomen? Veel zorginstellingen hebben hier nog altijd moeite mee.

TPSC Cloud™ staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid. Dashboarding, rapportage en analyse zijn standaard functionaliteit. Toch had TPSC de behoefte om diepgaande analysefunctionaliteit toe te voegen aan het platform. Dit om klanten nog meer controle te geven over de data die zij verzamelen. Met Qlik Sense is iedere zorginstelling in staat om trends te herkennen.

Rick Bergen, CEO TPSC: 

In het kwaliteitsmanagement systeem van onze klanten staat veel waardevolle data opgeslagen. Instellingen die daar geen inzichten uit kunnen halen, missen kansen om de kwaliteit en veiligheid te verbeteren. Dat is waarom wij ons platform verder hebben uitgebreid met sterke analyse functionaliteit.

Het maken van rapportages en dynamische dashboards is met Qlik Sense intuïtief en zo eenvoudig dat iedereen het kan. De gebruiksvriendelijkheid en het gemak sluit goed aan op waar The Patient Safety Company als organisatie voor staat. Een kwaliteitsafdeling kan nu zelf snel data-gedreven beslissingen nemen zonder afhankelijk te zijn van een business analist.

Met Qlik Sense voorziet The Patient Safety Company in de behoefte van de vooruitstrevende zorginstellingen die het verhaal willen weten achter hun data; trends herkennen en hierop anticiperen. Kwaliteit en veiligheid krijgt een proactieve benadering i.p.v. reactief. De focus kan worden gelegd op preventie en het lerendvermogen van de organisatie.

Over The Patient Safety Company

The Patient Safety Company levert al meer dan 15 jaar een belangrijke bijdrage aan de kwaliteit & veiligheid in de gezondheidszorg. Met ons kwaliteit & risicomanagement platform helpen wij wereldwijd meer dan 500 zorginstellingen bij het automatiseren van processen, voldoen aan wet- & regelgeving, verbeteren van communicatie, realiseren van efficiëntie en het continu verbeteren van kwaliteit en veiligheid. Meer informatie over The Patient Safety Company en het kwaliteit & risico management platform, vindt u op www.patientsafety.com

Over Qlik

Qlik werkt elke dag aan een datavaardige wereld, waar iedereen data in kan zetten om welke uitdaging dan ook op te lossen. Alleen het end-to-end data management en analyseplatform van Qlik brengt alle data uit welke bron binnen een organisatie dan ook samen. Zo kunnen mensen, ongeacht hun vaardigheidsniveau, hun nieuwsgierigheid gebruiken om nieuwe inzichten te verkrijgen. Bedrijven gebruiken Qlik om dieper in het gedrag van hun klanten te duiken, bedrijfsprocessen opnieuw uit te vinden, nieuwe winstmogelijkheden aan te boren en risico’s en beloningen te balanceren. Qlik heeft zijn hoofdkantoor in Radnor, Pennsylvania, en doet zaken in meer dan 100 landen met meer dan 48,000 klanten over de hele wereld.

©2018 QlikTech International AB. Alle rechten voorbehouden. Qlik®, Qlik Sense®, QlikView®, QlikTech®, Qlik Cloud®, Qlik DataMarket®, Qlik Analytics Platform®, Qlik NPrinting®, Qlik Connectors®, Qlik GeoAnalytics®, Qlik CoreTM en de QlikTech logo's zijn handelsmerken van QlikTech International AB die in meerdere landen zijn geregistreerd. Andere merken en logo's die hierin worden genoemd, zijn handelsmerken of geregistreerde handelsmerken van hun respectievelijke eigenaren.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-05T10:30:00.000Z The Patient Safety Company
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.