Managed hosting door True

Auteur Arthur Graaff

Cebit draadloos

Dit jaar is het de Cebit van Bluetooth en Gprs. Een recordbeurs, met weer meer standhouders: maar liefst achtduizend, en een hele hal voor de draadloze…

Geen slechte stemming op de Cebit

De Cebit draait op volle toeren en van de somberheid door de slechte resultaten van de grootste standhouders is op de beurs niets te merken.

KPNQwest wordt partner van Microsoft

KPNQwest sluit een samenwerkingsovereenkomst met Microsoft. Dat heeft het bedrijf op de Cebit in Hannover bekendgemaakt.

Microsoft goed vertegenwoordigd op Cebit

Carly Fiorina, topvrouw van Hewlett Packard, opent morgen 's werelds grootste computerbeurs, de Cebit 2001.

Trends en nieuwtjes op de Cebit 2001

De Cebit die van 22 tot en met 28 maart in Hannover plaatsvindt is een belangrijke bron voor trends. Belangrijke thema's dit jaar zijn bijvoorbeeld mobiel…

Veel Linux op de Cebit in Hannover

De op Linux draaiende pda van Sharp trekt waarschijnlijk veel aandacht op de Cebit. Sharp presenteerde het apparaat vorige week in Japan.

Draadloze PC-pda verbinding op Cebit?

Philips zet zwaar in op Bluetooth, de standaard voor draadloze aansluitingen binnen huis of kantoor. Er komt een draadloze PC-pda verbinding, maar het is nog niet…

IBM voorziet Porsche mobiel internet

IBM heeft op de Cebit een Porsche Boxster voorzien van alle mogelijke technische snufjes die het concern maar kon bedenken.

Integratie volop aanwezig op Cebit

Friendlyway, een bedrijf uit München, demonstreert op de Cebit een combinatie van TV, internet en video, waarbij de TV het web aanstuurt.

Holografisch massageheugen op lithiumkristal

Optostor demonstreert op de Cebit op de stand van Eutelis het holografische massageheugen. Het gaat hierbij om opslag op lithiumkristallen.

Cebit: 4 mensen werken op 1 Pentium-PC

Nieuws van de komende Cebit: Op de afdeling 'Zien is geloven': één PC voor vier mensen - dat is nog eens kostenbesparing.

Greenpeace verliest rechtszaak domeinkaping

Greenpeace mag niet langer de naam http://www.oil-of-elf.de gebruiken voor zijn acties tegen de oliemaatschappij.

Philips wil chipsfabriek in Erfurt

Het voormalige Oost-Duitsland is in trek voor de vestiging van high-techbedrijven. Philips wil een chipsfabriek gaan bouwen in Erfurt in de deelstaat Thüringen.

Eerste Internetbank in Europa dicht

Voor het eerst sluit een Europese Internetbank zijn poorten, in dit geval zelfs nog voor hij online ging. Het betreft You.ch.

Betalen voor MSN-portal in de toekomst

Microsoft Networks, de informatieportal van het softwareconcern uit Redmond, wil binnen ruwweg een jaar geld vragen voor het gebruik van deze dienst.

Software-uitgever AND vraagt surcéance aan

AND, de Nederlandse software-uitgever gespecialiseerd in routeplanners en indexering, heeft gisteren surcéance van betaling aangevraagd.

Dell stopt radiozender in zijn laptops

Dell Computers heeft een overeenkomst gesloten met Wayport, eveneens een uit Austin, leverancier van draadloze netwerkdiensten.

ISP's moeten niet op prijs concurreren

Europese leveranciers van internettoegang en hosting (ISP's) dienen niet aan een prijzenslag te beginnen.

E-markt geen nieuwe inkomensbron voor Dell

Dell, de grootste online computerleverancier van de VS, heeft gisteren bekend gemaakt zijn eigen B2B-webmarkt te sluiten.

Digitaal debat over informatie aan burgers

Met welke veranderingen in de media, de journalistiek en de techniek moet de rijksoverheid in de toekomst rekening houden?

Hackers kunnen DM 10.000 verdienen

De eerste hacker die de beveiliging van het Duitse internetbedrijf Nutzwerk uit Halle weet te kraken en DM 10.000 van de online bankrekening haalt, mag het…

Duitse rechter verbiedt 'deeplinken'

Een grote Europese vacaturesite, StepStone, heeft met een beroep op Europees recht als een van de eerste in Europa dieplinken verhinderd.

Ontslagen bij Amazon schokken webgemeenschap

Het nieuws haalt alle e-zines en de economische pagina's van alle grote kranten in de VS en ver daarbuiten.

Nederlandse e-com scoort redelijk in Europa

Zakelijk Nederland doet het vrij goed op het gebied van Internet en e-commerce. Maar Groot-Britannië is het beste Europese land om een e-commerce-bedrijf te vestigen.

Sun ziet schikking Microsoft als overwinning

Sun Microsystems heeft zich in een reactie erg tevreden getoond over de Java-deal met Microsoft. Woensdag werd duidelijk dat Microsoft na een rechtszaak van meer dan…