Managed hosting door True

Auteur Tania Veldkamp

Letsbuyit gaat verder in vier landen

De surséance van betaling is opgeheven voor cobuying bedrijf Letsbuyit. Zeven landensites gaan de lucht uit en 200 man personeel komt op straat.

Lexmark blijft geloven in dealerkanaal

Scott Dunsire is bij Lexmark aangesteld als vice president voor Business Channel Sales en Marketing. Een nieuw initiatief van Lexmark is de BCO, Business Channel Organisation.

TDG sluit overeenkomst IBM Global Services

Technology Distribution Group heeft een overeenkomst gesloten met IBM Global Service voor de levering van service en support voor de IBM Storagesmart-oplossingen.

NEC overweegt betreding PDA markt

Het Japanse NEC Corp heeft aangegeven mogelijk nog dit jaar de handheld markt te betreden. Het bedrijf hoopt deze zomer met het eerste draadloze product op…

Kredietmaatschappij participeert in ICP

Kredietmaatschappij NMB-Heller neemt deel in distributeur International Computer Products (ICP). Bij de distributeur waren zaken naar boven gekomen die de financiële slagkracht hebben beperkt.

Hector Ruiz vanaf 2002 nieuwe ceo AMD

Hector Ruiz neemt per april 2002 de taak van ceo bij Advanced Micro Devices over van Jerry Sanders.  

Unisys werkt samen met BMC software

BMC software en de in Nederland gevestigde Unisys Global Network Services werken samen voor het verbeteren van de Service Level Agreements (SLA's).

Gates: "XP maakt onze visie werkelijkheid"

Bill Gates onthulde gisteravond tijdens het Experience Music Project in Seattle het Microsoft Windows XP besturingssysteem.

Bedrijven blijven investeren in servers

De servermarkt groeit dit jaar zo'n 7,2 procent, dat voorspelt onderzoeksbureau IDC. Over de periode tot 2005 is de gemiddelde groei 9,3 procent per jaar.

Vobis onder moeders Italiaanse vleugels

Vobis Nederland is per 1 januari 2001 overgenomen door de Italiaanse Vobis Network Group. Dit heeft het computerspeciaalzaak-concern vandaag bekend gemaakt.

Tech Data breidt Licencing On-Line uit

Wie gebruik maakt van de Licencing On-Line (LOL) tool van Tech Data kan zijn lol op, de licentie-tool kan ook gebruikt worden voor Symantec en Novell…

NEC-Mitsubishi start actie voor (Elite) resellers

NEC-Mitsubishi start aanstaande maandag met een speciale actie voor resellers. Extra ondersteuning wordt geboden voor de zogenaamde Elite-resellers.

Motorola laat vierduizend werknemers gaan

Motorola ontslaat nog eens vierduizend medewerkers. Dit maakte het bedrijf afgelopen vrijdag bekend.

IT-tak Shell Kalido gaat zelfstandig verder

Kalido, de software afdeling van Shell, gaat vanaf vandaag zelfstandig verder. Dit heeft het Nederlands-Britse olieconcern vandaag bekend gemaakt.

Hyporium gestopt met Trading Hub Nederland

Het online inkopen via de Nederlandse versie van Hyporium Trading Hub is niet meer mogelijk. Hoewel de website nog volop in de lucht is, is de…

HP waarschuwt voor veiligheid bij PDU's

Hewlett Packard waarschuwt vandaag voor gevaarlijke Power Distribution Units die vanaf december 1999 zijn verkocht. In Nederland gaat het om ongeveer 2000 stuks.

Philips verwacht groei chipdivisie

Philips presenteert bij de jaarcijfers een winststijging welke voornamelijk aan de succesvolle verkoop van chips is te danken.

Intel investeert in Duitse chipfabrikant

Intel heeft een belang van 25 procent genomen in een Duitse chipfabrikant Communicant Semiconductor Technologies. De fabriek moet nog gebouwd worden.

De Hond daagt Newconomy voor de rechter

Maurice de Hond daagt Newconomy voor de rechter als het bedrijf geen vergadering uitschrijft voor de aandeelhouders.

Nieuw partnerprogramma van Check Point

Check Point software lanceert een nieuw partnerprogramma onder de naam Certified Support Partner om zo meer ondersteuning te bieden aan haar klanten.

Candle kiest nieuwe Managing Director

Candle Corporation heeft Frans Kok per 1 februari benoemd tot Managing Director Benelux. Kok volgt hiermee Anne-Marie Foucart op.

Exact breidt uit op Amerikaanse markt

Het Delftse softwareconcern Exact neemt het Amerikaanse Macola Technologies over. Dit heeft zij gelijk met de jaarcijfers bekend gemaakt.

Thunderstore's 2 vestigingen worden 1

De twee vestigingen van het Nederlandse content security bedrijf Thunderstore zijn vanaf 26 februari te vinden in één pand, gevestigd in het centrum van Den Bosch.

Unit 4 Agresso versterkt banden met Oracle

Unit 4 Agresso kan zich Oracle Certified Solution Partner noemen. Na een intensieve trainingsperiode heeft zij deze status verworven.

Whistler en Office 10 krijgen XP als naam

XP is de nieuwe naam voor de aangekondigde Microsoft producten. Hiermee verdwijnt de traditionele naam van Windows 9x en Office 9x.