Paypal introduceert cashless betalen met armband op festivals Apenkooi events

PayPal organiseert een perstour tijdens Amsterdam Open Air op zaterdag 4 juni en nodigt u uit om zelf te ervaren hoe het cashless betalen met de PayPal armband in zijn werk gaat.

Productintroductie / perstour
Georganiseerd door PayPal

Geavanceerde armbanden waarmee je kunt betalen zonder dat je je portemonnee tevoorschijn hoeft te halen: wereldwijd duikt dit fenomeen steeds vaker bij concerten, festivals en evenementen op.

De armbanden van PayPal hebben een RFID-chip en zorgen ervoor dat eten, kleding en ja, zelfs herinneringen kopen, snel en gemakkelijk wordt. Denk aan de kortere wachttijden en rijen tijdens evenementen, omdat mensen simpelweg alleen hun pols op moeten houden om een transactie te doen.

Deze zomer brengt PayPal de armbanden voor het eerst naar Nederland. Graag nodigen wij u uit om tijdens Amsterdam Open Air zelf te ervaren hoe het cashless betalen met de armband van PayPal in zijn werk gaat. Jan-Willem Roest (General Manager PayPal Benelux) zal tijdens het evenement alles vertellen over de armbanden.

zaterdag 4 juni 14:00 - 16:00
Amsterdam
Amsterdam Open Air festival, Gaasperpark Amsterdam
-
Website bezoeken
020-3010980
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.