Managed hosting door True

HeadsUp: ‘Personal branding en intakevaardigheden’

Elke 2e dinsdag van de maand organiseert HeadFirst een informatieve en verbindende bijeenkomst voor Zelfstandig Professionals, waar inspirerende sprekers hun kennis over een actueel onderwerp delen.

Congres
Georganiseerd door HeadFirst

Deze editie staat in het teken van personal branding en intakevaardigheden: jij krijgt niet alleen tips voor het opbouwen van het perfecte cv en LinkedIn-profiel, maar ook voor het voeren van een goed intakegesprek. Tijdens HeadsUp! leer jij alles over hoe jij jezelf optimaal op de kaart zet!

Bas Klein Geltink, eigenaar van Sollicitego en in 2017 één van de populairste auteurs van Frankwatching, begeleidt met zijn team professionals succesvol naar een opdracht. Tijdens HeadsUp! laat hij in een interactieve sessie zien hoe ook jij jezelf verkoopt door jouw cv eruit te laten springen, hoe jij de juiste opdrachtgevers aantrekt met jouw LinkedIn-profiel en wat jij kunt doen om de opdracht vervolgens binnen te halen in een persoonlijk gesprek.

dinsdag 13 maart 17:00 - 21:00
Utrecht
Jaarbeurs Beatrixgebouw
€ 99,- (Professionals die bij HeadFirst ingeschreven staan met een Premium overeenkomst kunnen samen met een introducé het event kosteloos bijwonen)
Website bezoeken
Inschrijven
023-5685630

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.