Liferay Zorgforum

Slechte integratie van IT-systemen zorgt voor fouten in de zorg. Hoe zorg je ervoor dat IT de zorg weer ondersteunt, silo’s worden beslecht en samenwerking tot stand komt?

Zorgforum
Georganiseerd door Liferay Benelux BV

Slechte integratie van IT-systemen zorgt voor fouten in de zorg. Dit bleek uit recent onderzoek van GfK in opdracht van Liferay. De huidige systemen zijn teveel ingericht in silo’s, waardoor communicatie inefficiënt verloopt, fouten worden gemaakt en onnodige tijd verspild wordt. Hoe zorg je ervoor dat IT de zorg weer ondersteunt, silo’s worden beslecht en samenwerking tot stand komt?

Tijdens deze bijeenkomst presenteert GfK de resultaten van het onderzoek naar de stand van zaken van het IT-landschap in de zorg dat is uitgevoerd onder zorgmanagers en IT-verantwoordelijken.
In break-out sessies gaan de deelnemers vervolgens met elkaar in gesprek over vragen als: Hoe zorg je voor integratie van je bestaande IT-architectuur? Wat kan een Digital Experience Platform (DXP) daarin betekenen?

dinsdag 16 oktober 14:30 - 17:00
Leiden
Scheltema, Marktsteeg 1
gratis
Website bezoeken
Inschrijven
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.