Managed hosting door True

Data Science opleiding

Leer in deze 2-daagse hands-on crash course de theorie achter Data Science, hoe het praktisch toepasbaar is binnen jouw organisatie, do’s en dont’s hoe meer waarde uit data te halen en hoe je Data Science positioneert in jouw organisatie.

Georganiseerd door inspearit | Cibit Academy

Data Science is een parapluterm net als Business Intelligence en Business Analytics. Onder data science vallen termen als big data, artificial intelligence of kunstmatige intelligentie, machine learning, deep learning etc. Dit zijn allemaal belangrijke aspecten van het analyseren van grote hoeveelheden data. Maar wat is het precies en hoe werkt het? En hoe kun jij dit inzetten in de praktijk, in jouw bedrijf?

Data Science gaat de diepte in en behandelt de kunst van data-analyse. Want data-analyse is niet slechts een kunstje, het vereist een grondig begrip van wat data-analyse precies is en waarom het belangrijk is. Door grote hoeveelheden data te analyseren leert je aan de hand van patronen de gebeurtenissen van nu en het verleden te begrijpen en de toekomst aan de hand van die inzichten te voorspellen. Een ware kunst die businesses grote voordelen biedt.

Gedurende deze hands-on crash course zullen de beginselen van Data Science aan bod komen. We bieden inzicht in praktische mogelijkheden die relevant zijn voor jou en jouw organisatie door je mee te nemen in een deep-dive in de theorie en die theorie vervolgens te bespreken aan de hand van praktijkvoorbeelden. Ook zullen er do’s en dont’s aan bod komen wanneer je Data Science in jouw organisatie wilt positioneren en/of versterken. Daarnaast zal ingegaan worden op de taken en denkwijze van Data Scientists en hoe je daar het meeste waarde uit haalt.

woensdag 12 december 09:30 t/m donderdag 13 december 17:00
Bilthoven
Professor Bronkhorstlaan 10
1295.00
Website bezoeken
Inschrijven
030-2308900

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.