Business Resilience Masterclass

Schrijf u nu in voor een unieke Masterclass waarin u in vier interactieve sessies ontdekt wat de combinatie van Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) en Crisis Management (CM) voor de resilience in úw organisatie kan betekenen.

Congres
Georganiseerd door Security Academy

Business Resilience is een multidisciplinaire aangelegenheid, waarin onder meer de vakgebieden Information Security, BCM en Crisismanagement een belangrijke rol spelen. Een goed begrip van elkaars vakgebieden en heldere onderlinge communicatie, dragen bij aan het verkorten van hersteltijden en het beperken van schade. Wat is de perceptie van het C-level management van een organisatie op Risk Management en wie in de board neemt verantwoording voor de totale integrale weerbaarheid van de organisatie?


U bent als manager verantwoordelijk voor één of meerdere delen van het programma, Information Security (IS), Business Continuity Management (BCM) of Crisis Management (CM), of heeft deze ambitie. Tijdens elk van de eerste drie sessies wordt ingegaan op de huidige stand van zaken en ontwikkelingen van elk van de drie deelgebieden met een interactief element in de vorm van een actuele business case. In de vierde sessie verbinden we de drie-eenheid welke bijdraagt aan de Business Resilience binnen uw organisatie. Ook kijken we naar de ideale link met het bestuursniveau.


Het slot event is een unieke combinatie van een paneldiscussie met onze experts, een dosis humor en een fantastisch diner op een inspirerende locatie. Deelname aan dit slot event is voor uzelf én een introducé, bijvoorbeeld uw direct leidinggevende of eigenaar van één van de programmaonderdelen binnen de directie of het bestuur van uw organisatie. Voor u een unieke mogelijkheid om u te profileren en zaken bespreekbaar te maken.

zondag 31 maart 16:00 t/m donderdag 18 april 20:00
Woerden
2995
Website bezoeken
Inschrijven
0348408061

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.