Managed hosting door True

Security Bootcamp 2019

Security Bootcamp is hét jaarlijkse cybersecurity event in Nederland. Met sessies van technische, visionaire en bekende sprekers over onder andere dreigingen en actualiteiten op het gebied van informatiebeveiliging kunt u in één dag uw kennis uitbreiden.

Conferentie
Georganiseerd door SecureLink

Tijdens de vorige editie van Security Bootcamp namen wij u mee 'beyond the horizon', waarbij u kennis kon maken met de hot topics van de toekomst. Artificial Intelligence, Automation, Machine Learning en Incident Response gaan uiteraard een permanente invloed uitoefenen op uw organisatie. In 2019 gaan wij back to reality. Vooruitgang kunnen wij namelijk alleen samen bereiken.

Tijdens Security Bootcamp komen meer dan 750 cybersecurity specialisten en architecten samen om van elkaar te leren, elkaar verder te helpen en daarmee onontkomelijk, de wereld van cybersecurity te veranderen. Ontmoet op woensdag 13 maart jouw peers uit dezelfde branch, met dezelfde functie óf met dezelfde uitdagingen. Want in de strijd tegen cybercrime zijn wij nu eenmaal Better Together.

woensdag 13 maart 09:30 - 18:00
Rotterdam
Van Nelle Fabriek
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
088-1234200

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.