Certified Business Intelligence Professional (CBIP) - klassikale opleiding

Deze opleiding leidt u op voor de enige officiële ­persoonscertificering voor Business Intelligence: Certified Business Intelligence ­Professional (CBIP) van TDWI

Georganiseerd door International Management Forum

In de opleiding Business Intelligence en Business Analytics wordt het vakgebied uitvoerig behandeld. Naast de toepassing van Business Intelligence worden ook de organisatie rondom Business Intelligence en Business Analytics behandeld en de trends in dit vakgebied.
In de eveneens opleiding Data Intelligence komen het analyseren en structureren van data aan bod met de instrumenten die u daarbij kunnen helpen; van data warehouse tot data lake of data vault en van real time analytics tot pervasive intelligence. Na het volgen van deze twee opleidingen plus de drie examentrainingsdagen bent u uitstekend voorbereid op het CBIP-examen.
De opleiding Certified Business Intelligence Professional (CBIP) is bestemd voor iedereen die betrokken is bij de informatievoorziening ter ondersteuning van de strategische en tactische besluitvormingsprocessen. Wij denken dan o.a. aan business- en informatieanalisten, informatiemanagers, architecten, business consultants, data-analisten, data warehouse- en BI-specialisten, marketingspecialisten en controllers.

woensdag 20 maart 09:00 - 17:00
Centraal in het land
€ 7.980,-
Website bezoeken
Inschrijven
040 246 02 20

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.