Workshop migratie Oracle 12c voor gemeenten

In deze Oracle Database12c workshop leert u de nieuwe mogelijkheden van Oracle Database 12c. De workshop is samengesteld voor DBA’s die werken in een gemeente en wordt gegeven door Bram van der Vos. Bram heeft heel erg veel ervaring bij gemeenten.

Georganiseerd door Axis into ICT

U gaat migreren naar Oracle 12c. Deze migratie omvat meer dan de overgang van versie 10 naar 11. Oracle 12c is gebaseerd op een volledig nieuwe database-architectuur. Dit heeft niet alleen impact op de applicaties die gebruik maken van de database maar ook op het werk van de DBA’s die met een Container architectuur moeten leren omgaan. Er is impact op de uitvoering van het databasebeheer.

In deze Oracle Database12c workshop leert u de relevante nieuwe mogelijkheden van Oracle Database 12c. De workshop is samengesteld voor DBA’s die werken in een gemeente en wordt gegeven door Bram van der Vos. Bram heeft heel erg veel ervaring bij veel verschillende gemeenten. Hij is als geen ander in staat om de vertaling te maken van de technologie naar uw dagelijkse praktijk. De cursus wordt verzorgd in samenwerking met Oracle University. U krijgt dus het officiële cursusmateriaal!!

Na een korte uitleg over de Oracle Enterprise Manager Cloud Control 12c en Enterprise Manager Database Express, leert u wat een multitenant architectuur voor u betekent, en hoe u er gebruik van kunt maken. In de workshop leert u het creëren, het beheer, de monitoring en het back-up en recovery proces kennen van multitenant container database en pluggable databases. Er is veel ruimte voor de praktische toepassing van de stof. Alle deelnemers zijn werkzaam bij een gemeente of samenwerkingsverband.

maandag 29 april 09:00 t/m woensdag 1 mei 17:00
Utrecht
2100 euro per cursist
Website bezoeken
Inschrijven
06 22822460

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.