Business Analysis Agility

Deze workshop behandelt een framework voor business analyse die u gebruikt wanneer u werkt in een agile omgeving en stories moet aanleveren voor iteratieve development maar óók wanneer u requirements specificaties moet schrijven in een formele omgeving.

Workshop
Georganiseerd door Adept Events

Of u nu in een agile team werkt of dat u requirements specificaties schrijft, de voornaamste taak van business analyse behelst het boven tafel krijgen van de echte behoeften van de echte klanten. Zonder begrip van de ware behoeften is het bijna ondoenlijk een waardevolle oplossing op te leveren.
Elke organisatie is continu bezig zich aan te passen aan veranderende omgevingsomstandigheden – nieuwe wetgeving, veranderende marktomstandigheden, technologische innovaties – en nieuwe kansen en bedreigingen. Al deze veranderingen leiden tot hernieuwde inspanningen tot ontwikkeling van een nieuw of verbeterd softwaresysteem, bedrijfsproces, product of dienst voor de afnemers. De snelheid van al die veranderingen is tegenwoordig zo hoog, dat we ons geen verkeerde resultaten of onbruikbare oplossingen kunnen veroorloven.
Met deze cursus haalt u vaardigheden en technieken in huis om het werkelijke onderliggende probleem te begrijpen dat moet worden opgelost.

dinsdag 29 oktober 09:30 t/m woensdag 30 oktober 17:00
Hilversum
Amrath Hotel Lapershoek
€ 1305 early bird / € 1450 regulier
Website bezoeken
Inschrijven
0172-742680

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.