Qbit Innovation Day

Qbit Interactief cyber security event: Hoe regel je de security voor jouw bedrijf? Hoe zorg je ervoor dat je medewerkers veilig werken? En hoe maak je je bedrijf weerbaar tegen aangevallen van hackers? Je ontdekt het op Qbit Innovation Day 2019.

Georganiseerd door Qbit Cyber Security

QBIT INNOVATION DAY 2019. Voor de tweede keer organiseert Qbit dit Interactieve Cyber Security event te Amersfoort.

Ben jij verantwoordelijk voor de informatiebeveiliging van jouw bedrijf?
Onze wereld draait om jouw digitale producten en diensten. Ontdek tijdens de QID2019 hoe Qbit beveiligt en jou voorgaat in de wereld van cyber security.

Loop rond over het Cyber Security Square. Hier staan onze Qbitters klaar om jou mee te nemen in de wereld van Qbit en Cyber Security.
* Volg een live demo van onze security monitor * Doe mee met onze ethical hackers die proberen in te breken op IOT devices of stel je vraag aan een van onze security experts * En kom naar het Qbit stage en luister naar interactieve talks van Qbitters die het podium beklimmen om je bij te praten en stel je vraag over de laatste cybertrends en ontwikkelingen*

Qbit onderscheidt zich in deze markt met state-of-the-art beveiligingssystemen en door klanten op warme en adequate wijze te begeleiden in de wereld van informatiebeveiliging. Qbit maakt de complexe, snel veranderende securitywereld toegankelijk en begrijpelijk en geeft mens en organisatie controle over hun beveiliging. We nemen organisaties bij de hand, zijn innovatief en tegelijkertijd eerlijk en benaderbaar.

Dagvoorzitter: Roelof Hemmen, BNR

donderdag 16 mei 13:00 - 18:00
Amersfoort
Veerensmederij. Soesterweg 330, 3812 BH Amersfoort
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
+31 85 8 222 800

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.