HeadsUp #4 ‘Internet of Things’

Iedereen heeft het erover: Internet of Things. Maar waarom is het hot? Wat kun jij er als Zelfstandig Professional mee? En kun jij het succesvol toepassen bij Opdrachtgevers? Laat je op dinsdag 14 mei tijdens de vierde HeadsUp van dit jaar inspireren.

Workshop
Georganiseerd door HeadFirst

Iedereen heeft het erover: Internet of Things. Maar waarom is het hot? Wat kun jij er als Zelfstandig Professional mee? En kun jij het succesvol toepassen bij Opdrachtgevers? Laat je op dinsdag 14 mei tijdens de vierde HeadsUp van dit jaar inspireren over deze slimme trend. Marco Heida – oprichter van Internet of Things Nederland en auteur van ‘Waardecreatie met het Internet of things’ – praat jou tijdens deze sessie helemaal bij.

Deze kennissessie is bedoeld voor professionals die in aanraking komen met de ontwikkelingen van IoT. Marco Heida start met een korte introductie over IoT, waarna hij verder inzoomt op wat je ermee kunt en vooral hoe je een IoT project aanpakt. High Level wordt de IoT keten uitgelegd en vervolgens zal hij ingaan op de toegevoegde waarde van IoT op het gebied van efficiency en nieuwe businessmodellen. Zijn verhaal ondersteunt hij met inspirerende voorbeelden van aansprekende Opdrachtgevers.

dinsdag 14 mei 17:45 - 21:00
Utrecht
Jaarbeurs Beatrixgebouw. Jaarbeursplein, 3521 AL Utrecht
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
023 – 568 56 30

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.