Higher Ground - 'From start to future'

Op 17 oktober 2019 nodigen wij IT-professionals van harte uit om een bezoek te brengen aan Higher Ground – From start to future om ze van ‘start to future’ inzicht te geven in de stappen die ze moeten doorlopen om als organisatie te kunnen transformeren.

Georganiseerd door Insight Enterprises

Technologie heeft een enorme impact op de manier waarop we leven, werken en zakendoen. De innovaties van vandaag de dag worden sneller gebruikt door het bedrijfsleven en de maatschappij. Organisaties die competitief willen blijven, moeten de technologische ontwikkelingen volgen en in staat zijn snel te veranderen. Er is grote druk om te innoveren, want tegenwoordig staat nieuwe technologie gelijk aan kostenbesparingen en ongekende zakelijke kansen. Veel bedrijven slagen er echter niet in om dit effectief te doen, omdat ze simpelweg niet weten hoe ze moeten beginnen.

Op 17 oktober 2019 nodigen wij IT-professionals van harte uit om een bezoek te brengen aan Higher Ground – From start to future. Niet alleen om ze kennis te laten maken met nieuwe technologische oplossingen, die de manier waarop we vandaag de dag connecten met onze klanten en medewerkers verbeteren, maar ze ook van ‘start to future’ inzicht geven in de stappen die ze moeten doorlopen om als organisatie te kunnen transformeren.

donderdag 17 oktober 13:00 - 18:30
Halfweg
SugarCity
Gratis
Website bezoeken
Inschrijven
0652511657

Stuur door

Stuur dit evenement door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.